Over Silent Disco on the Beach

zeester

Dit nu al memorabel feestje wordt mede mogelijk gemaakt door o.a.:

Ome Ad Serveert staat voor feest! Of het nou een reguliere clubavond is die wat lekkere hitjes nodig heeft, een specifiek thema-feestje of een (food)festival; het is all good en veel fun bij Ome Ad. Lekker meeblèren op nummers uit de 80-, 90-ies, zeroes knallers tot het jaar nu… het is allemaal aanwezig. Een beetje nederlandstalige toppers is ook Ome Ad ook niet vies van. Waar je zeker van op aan kunt is dat de hete hiphop, dancehall en tropische feestknallers check zijn bij Ome Ad Serveert. Alles zolang het maar een lekker knalfeestje wordt!

Naast het draaien tijdens (eigen) clubavonden is een belangrijk onderdeel van Ome Ad Serveert het bedenken en uitvoeren van interactief (food)theater en het organiseren van (food)festivals zoals Het Hoofdgerecht, Kip Festival, de Foodparade en het Vintage Festival. Daarnaast heeft Ome Ad ook nog een heus kookboek online te koop genaamd ‘Amsterdam Stoner Cookbook’.

Kortom; plezier staat voorop bij Ome Ad en dankzij de heerlijke feestjes uit het verleden staat Ome Ad Serveert altijd garantie voor gezelligheid in de toekomst.

Social Links:


Website
www.omeadserveert.nl
Ze zijn bekend van feesten en partijen. Bedenkers van de concepten Juicy, Soepeltjes, Club Mokum en Je Lievelings. Confetti opruimen is hun ding, maar het zijn vooral hele Fijne Snuiters.

Amusement Royale… with cheese.
Zie http://fijnesnuiters.nl voor meer info.